Борисов отново премиер? Призна за какво ще се бори

Лидерът на ГЕРБ с откровения за властта

Борисов отново премиер? Призна за какво ще се бори | StandartNews.com

Може ли Бойко Борисов отново да бъде премиер? Лидерът на ГЕРБ каза плановете си в Димитровград, откъдето се включи на живо във фейсбук. От месеци той обикаля през уикенда страната, подготвяйки се за изборите. Социолозите в момента дават първо място на ГЕРБ.

ВИЖ ОЩЕ: Борисов сгази Кирил Петков. Чие пенсионно се подава от джоба?

Коментирайки цената на газа, Борисов заяви: "В момента, в който хората ни изберат, ще създам такъв екип…Не аз, но имам екип”.

Така индиректно Борисов каза, че няма намерение да се бори отново за премиерския пост, но иска властта и ще посочи хора за нея.

12 години държах цената на тока на 80 лв., газа беше 36, изтъкна се Бойко Борисов. И добави: "Реализираме огромни печалби за „Газпром”. Кирил Петков и Асен Василев през посредниците вместо да го продадат на 260 лв без посредник, печелят 320 лева".

Спомням си заглавията и лозунгите, че ще има 4 пъти по-евтин газ. Тогава народът викаше "ашколсун". А то какво стана?! 10 пъти по-скъп, заяви още Борисов, който посети Димитровград  завода "Неохим". Предприятието спря работа заради високите цени на газа и вече уволни 61 души.

"Тези искат да ни направят клиент, те затова са пратени. Само, че клиентът трябва да има пари, за да си плати. Нали така, ограбиха и ДДС-то? Какво стана с дървата за огрев? 300 лв. кубикът! Ние, колкото и да се мразим с Радев, той не го заслужава това. Никога не съм лъгал българите. Аз не знам как се управлява държава на дотация“, каза Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай