Борисов се похвали с ремонт по магистрала Тракия

От 2014 г. досега сме построили 204 км магистрали, написа премиерът във Фейсбук

Борисов се похвали с ремонт по магистрала Тракия | StandartNews.com

"Продължава ремонтът на 52-километровия участък от АМ "Тракия", който нашите опоненти ни оставиха в наследство", написа във Фейсбук премиерът Бойко Борисов, който инспектира съответния участък.

В момента тече пълна реконструкция на 12 км от магистралата между п.в. "Белозем" и п.в. "Оризово" в платното за София. Преди 2 седмици приключи ремонтът на платното за Бургас на същата отсечка. Строителните дейности в 12-километровия участък включват цялостна подмяна на асфалтовата настилка, подобряване на отводняването, полагане на нова хоризонтална маркировка, пътни знаци и ограничителни системи.

До месец строителите ще бъдат готови. Общо в двете посоки ремонтът на АМ "Тракия" между пътните възли "Белозем" и "Оризово" ще струва 24,5 млн. лв., а средствата са от бюджета.

"От 2014 г. досега сме построили 204 км магистрали, като в същото време ремонтираме и малкото пътища, които са изградили опонентите ни. На тях ще оставя манипулациите за цените и качеството на магистралите. Ние имаме още много работа!", написа още премиерът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай