Борисов с ново разкритие за ролята на Алексей Петров за кабинета

Алексей Петров осигури логистиката, за да можем да си говорим, каза лидерът на ГЕРБ

Борисов с ново разкритие за ролята на Алексей Петров за кабинета | StandartNews.com

Две са функциите на президента. Първо, да управлява. Второ, ако има критики към управлението, да ги дава. С първото не се справя, за второто - не знам какво е имал предвид. Искрено се надявам да спрат да ровят кокалите на човека. След масовите арести, незаконните арести от страна на "тяхното" МВР, физическата среща не беше възможна. Алексей Петров осигури тази логистика да можем да си говорим. Важното е да се знае - той не е присъствал на тази среща. Бяхме аз, Кирил и Асен. Аз трябваше да преглътна незаконния ми арест в името на една по-висша цел.

Това разкритие направи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод твърдението, че Алексей Петров има участие в съставянето на кабинета.

Петров и бащата на Кирил Петков не са присъствали. На срещата бяхме аз, Асен и Кирил Петков. И решихме, че ще намерим път да направим правителство.

"Разбира се, че си говорим. Защо да не си говорим?!", отговори Борисов по въпроса дали си говори с тях в момента.

Борисов се пошегува, че "неговият" футболен отбор навремето е бил основен противник на "отбора на Комсомола", създаден от Алексей Петров. "Оттогава ми е битката с ДС", заяви той.

"Нищо лошо в случая няма, че един човек, когото вече го няма, е създал логистика, за да може да започне разговорът. Не е тайна, че сме провеждали среща. Спекулацията, че това правителство се дължи на Алексей Петров, е спекулация. Той създаде логистиката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай