Борисов разкри колко има по висша математика

Лидерът на ГЕРБ осмя опозицията

Борисов разкри колко има по висша математика | StandartNews.com

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов откровено се подигра на опозицията за искания от "Възраждане", БСП и ИТН вот на недоверие на кабинета "Денков".

Вотът на недоверие категорично няма да мине в четвъртък, безапелационно прогнозира Борисов.

"И те дори не знаят правилника на парламента и какво значи вот на недоверие. Това означава, че опозицията трябва да събере 121 гласа, за да събори правителството. Елементарната аритметика, не математика дори, казва, че ИТН, "Възраждане" и БСП нямат тези гласове, защото ДПС гласува с нас и ПП-ДБ.

Сиреч, те нямат математически възможност да съберат 121, така че ще бъде една говорилня в четвъртък, в петък ще се гласува, математиката не им излиза", каза лидерът на ГЕРБ.

Правителството може да падне, само ако - или ПП-ДБ, или ние се оттеглим от него. И не влезе никой друг. Та чак постове, чак  обяснения, чак умножение, деление. Не, то е проста аритметика в случая, не е линейна алгебра, не е тригонометрия, не е стереометрия. За тея, които са пускали пускали постове срещу мен.  Защото съм държал изпити и имам шестица по висша математика. По-добре знам от тях, заяви Бойко Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай