Борисов: Рашков и за домоуправител няма да го изберат

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че в момента служебното правителство върши „мръсната работа“ преди изборите

Борисов: Рашков и за домоуправител няма да го изберат | StandartNews.com

На среща с партийни активисти, предавана във Фейсбук, Борисов попита защо никоя от другите партии не реагира на твърденията за подслушване и сигналите на служебния вицепремиер и МВР шеф Бойко Рашков:

„Защото за всички това е изгодно – Бойко Рашков няма да го изберат за домоуправител във входа, където живее. Обаче изведнъж той идва и дава оценки за една партия. И тука дори и кандидат-президентът Радев вижте какво каза онзи ден: „Аз подписвам само укази“. Даже и той вече почва да се чуди как да не го пришият толкова явно към видно провалящите се хора“. 

"Цялата ми прогноза от последните месеци се потвърждава с пълна сила. Ние винаги след избори търсим партньори за управление и другите също са го правили. Защо сега не съставиха правителство? Защото са искали мръсните поръчки за ги свършат хора от средите на БСП и от кандидат-президента Румен Радев. Това правителство се бие само с ГЕРБ, не и с патриотите. Извадиха хора от 90-те години и ги изпратиха само срещу ГЕРБ. Да сте чули от тях за БСП, ДПС или ДБ, те също са били в управление. Цялата сглобка е била да дойде това правителство и да свърши работа. Те се занимават с всичко друго без как ще проведат изборите", заяви Борисов.

Той призова другите партии да се замислят дали след това няма да отидат и за тях.

"Тях не ги интересуват изборите, а ревизия. Ама такава ще направи редовно правителство. Нинова всячески се старае да обясни, че не е нейно правителство, но с редки изключения вътре всички са кадри на БСП. Тя обаче не може да прави такива мръсни работа. Не само не съм давал разпореждане за подслушване на политици, то е дълбоко погрешно. Те всеки ден бяха на площада за какво да ги слушаме", заяви още Борисов.

Всеки ден следващия месец ще ни подхвърлят по някой компромат, категоричен бе бившият премиер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай