Борисов проверява строеж по околовръстното

С премиера са министрите Горанов и Караниколов и регионалният зам.-министър Нанков

Борисов проверява строеж по околовръстното | StandartNews.com

Премиерът Бойко Борисов, финансовият министър Владислав Горанов и заместник-министърът на регионалното развитие Николай Нанков инспектират строежа на отсечка от Околовръстния път на София, стана ясно от излъчване на живо в профила на министър-председателя във Фейсбук.

"Спазвайте мерките за безопасност! Всеки ден - инструктаж", обърна се Борисов към работниците на обекта. "Няколкостотин ливади и поляни сме ги направили на магистрали и съоръжения", коментира Борисов, карайки джипа по-нататък трасето.

Премиерът разпореди незабавно да се поставят патрули на КАТ, за да следят за нарушения в рисковите участъци на ремонтираното трасе.

Нанков обясни, че се води разследване на вчерашния инцидент със строители на магистрала "Хемус". Борисов даде наставления се помогне на семействата на загиналите двама работници.

Министърът на икономиката Емил Караниколов, който също придружава премиера, заяви, че ремонтът на водопровода към Перник върви с пълна сила, а Борисов заяви: "Успокойте хората там, до 20 дни ще имат вода".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай