Борисов, Пеевски, Добрев и Анастасов искат Асен Василев да покрие дефицита в енергетиката

Ако не го направи, ще гледаме еврозоната през крив макарон, каза Делян Добрев

Борисов, Пеевски, Добрев и Анастасов искат Асен Василев да покрие дефицита в енергетиката | StandartNews.com


Министърът на финансите Асен Василев да покрие дефицита от 1 милиард лева в енергетиката. Такова предложение е било внесело от председателя на ПГ на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов, от председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски и от депутатите от ГЕРБ-СДС и ДПС Делян Добрев и Станислав Анастасов в деловодството на парламента.

"Внесохме предложение Асен Василев да покрие дефицита от 1 млрд. лева в енергетиката, за да не се вдига цената на тока с 20%. След малко е гласуването в комисия, а утре в пленарна зала", написа във Фейсбук шефът на Комисията по енергетика и депутат от ГЕРБ Делян Добрев.

"В последните 3 години на "промяна" от енергетиката бяха източени към бюджета близо 4 млрд. лева - тоест 4 пъти повече. Надявам се всички депутати да подкрепят предложението ни, за да защитим хората и бизнеса от драстично увеличение на цената.

P.S. Ако не го направи, ще гледаме еврозоната през крив макарон, защото увеличението на тока ще вдигне общата инфлация", обяснява още Добрев.

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Асен
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи