Борисов отговори на Радев за сглобката, бръкна в раната

От 20 години слушам, че всеки, който иска да каже нещо, обвинява Борисов

Борисов отговори на Радев за сглобката, бръкна в раната | StandartNews.com

Източник: БТА, архив

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Бойко Борисов призовава всички да бъдат по-внимателни с лепенето на етикети.

За мен лично по-интересно е, тъй като аз не съм отправял такава оферта, да попитате лидерите на другите партии от сглобката, кой е отправил такова нещо,  заяви в кулоарите на парламента Борисов по повод на думите на вицепрезидента Илияна Йотова, че Румен Радев е получавал оферта от сглобката. "Г-жа Йотова едва ли си го е изсмукала от пръстите", добави той.

"Три години само хаос и безпътица в България. Лепенето на етикети, доведе до тотално смразяване на хората. В момента България просто няма лидер, без да му е залепен, дали заслужен или не, етикет. Това продължава със страшно усърдие", смята Борисов.

"За импийчмънт е абсурдно да се говори и мисли за човек, пряко избран от народа. Този човек, който има доверието на обществото като обединител, не може да говори като партиен лидер", категоричен бе бившият премиер.

Няма да забравя Шишков и други, които направиха мазало в строителството. За стотици милиони щети са тези три години на служебни кабинети на Радев, поясни лидерът на ГЕРБ.

"Какво би било, защото винаги по време на избори е прозирало зад кого стои президентът Радев, когато Кирил и Асен са на един плакат с него, трудно е да се скрие подкрепата им към него и съответно подкрепата му към тях", твърди Борисов.

В една правова държава има институции, които работят по сигнали. Има слухове и внушения, които невинаги не оказват такива. Знам доста по конструиране на служебните кабинети, но тук, в сглобката, имаме колеги, които са участвали в тези разговори. И Кирил Петков, и Асен Василев, и Сашо Кеша, каза Борисов в кулоарите на парламента.

От 20 години слушам, че всеки, който иска да каже нещо, обвинява Борисов. Вчера Нинова дава брифинг и вика: Борисов се скри. Ама няма да тичам да давам нарочни брифинги. Не искам която и да е политическа партия да се меси в работата на независимите служби. Когато им е изгодно едните говорят срещу службите, други - срещу сглобката. Не знам кога Нинова е щастлива от президента Радев, учуди се Борисов.

В момента се работи по ротацията и когато дойдат да се отчетат за това, което са се разбрали, тогава ще може да отговорим, каза Борисов за работата на Николай Денков и Мария Габриел, които правят преглед на работата на министрите.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Тодор
преди 2 месеца

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Откажи