Борисов не бил поканен на срещата при Румен Радев

Нито в централата на ГЕРБ, нито в Министерския съвет, е пращана покана за срещата

Борисов не бил поканен на срещата при Румен Радев | StandartNews.com

Премиерът Бойко Борисов, като лидер на политическа партия, не е бил поканен да участва в срещата при президента Румен Радев, на която се обсъждат проблемите на изборното законодателство. Това става ясно от току-що разпространено съобщение на пресцентъра на ГЕРБ.

„Председателят на ПП ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов винаги е демонстрирал готовността си за участие в диалог по всички обществени теми, както във вътрешен, така и в международен план. Борисов обаче не е получавал покана от президента Румен Радев за участие в днешната среща за обсъждане на актуални въпроси в изборния процес. Такава покана не е изпращана до него нито в Министерския съвет, нито в Централата на ПП ГЕРБ“, казват от ГЕРБ.

„Бойко Борисов многократно е заявявал, че съвместната работа между институциите е ключова за стабилността и развитието на страната ни. Винаги, когато е имало предложения за диалог и срещи, Бойко Борисов се е отзовавал, както като партиен лидер, така и като министър-председател.“, се казва в съобщението от централата на ГЕРБ.     

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай