Понеделник,

Борислав Цеков на среща с Доналд Тръмп-младши. Посланията

От: СТАНДАРТ -
1370
Борислав Цеков на среща с Доналд Тръмп-младши. Посланията
A
A
A

Д-р Борислав Цеков и Петър Кичашки бяха специално поканени гости на голямата консервативна конференция, състояла се в Мемфис, щата Тенеси. По време на форума те проведоха работна среща с Доналд Тръмп-младши, участваха в работна закуска с изключително популярния в консервативна Америка документалист Динеш Соуза и разговаряха с влиятелната анализаторка Кандас Оуенс.

Конференцията се провежда във важен момент, когато 45-ят президент на САЩ Доналд Тръмп и доминираната от него Републиканска партия започват решителен поход за връщане на мнозинството в Конгреса на изборите през ноември тази година. Смята се, че това ще е предмостието за победа в президентския вот през 2024 г., когато мнозинството от републиканците искат да видят Тръмп отново в Белия дом.

"Има необходимост от изграждане на световна мрежа на тръмпистите и консерваторите и вашите дългогодишни приноси са важна част от това усилие", сподели Доналд Тръмп-младши. Според д-р Борислав Цеков, който е и автор на научната монография "Доктрината "Тръмп" срещу неолибералния глобализъм" и често е наричан "тръмпист номер 1" в България, е крайно време за повече координация и взаимодействие срещу либерал-прогресистките мрежи в глобален мащаб и конкретно на Балканите.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички