Борис Бонев посочи следващото управление на София

Няма интрига, защото позициите и постовете не са били водещи за нас, каза той

Борис Бонев посочи следващото управление на София | StandartNews.com

"Спаси София", които се коалират за местните избори с "Продължаваме промяната" и "Демократична България", представиха снощи кандидата си за кмет - предприемачът Васил Терзиев. Водач на листата за общинските съветници ще бъде Борис Бонев.

„Няма интрига, защото позициите и постовете не са били водещи за нас. Човек като Васил Терзиев с изключително голям управленски опит, който успя да ни обедини, да е надпартиен. Аз съм изключително въодушевен“, заяви в интервю за бТВ лидерът на "Спаси София" Борис Бонев.

Той коментира и това, че кандидат на БСП д-р Делян Георгиев е в екипа на Васил Терзиев. „Той е страхотен професионалист и един от най-успешните районни кметове на София. Георгиев беше изключен от БСП, защото се противопоставил на връщането на хартиената бюлетина. За нас беше естествено всички успешни хора, с опит в администрацията, да бъдат част от този екип“, каза Бонев.

Според него следващото управление на София ще бъде по-добро.

„Искаме всичко да зависи от нас и да носим отговорност. Съжалявам, че за елементарни неща се налага месеци да убеждаваме на едни незаинтересовани хора“, каза Бонев.

Той посочи, че основната цел ще бъде да се покаже, че нещата, за които от "Спаси София" са се борили от години, са постижими.

Бонев допълни, че дори в опозиция гражданската инициатива е успяла да изпълни редица от целите си, свързани с паркирането, градския транспорт и др.

"Това са неща, които ежедневно променят живота на хората. Отмяната на картите за една линия не беше грешка, а те бяха върнати по политически причини", отбеляза Бонев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай