Бареков: Внос на бежанци ли договарят Бойко и Касим?

Бареков: Внос на бежанци ли договарят Бойко и Касим? | StandartNews.com

София. "Защо от пресцентъра на ГЕРБ мълчаха за посещението на Бойко Борисов в Израел и съобщиха за визитата едва след като наш екип засече бившия премиер на ВИП-терминала малко преди да излети?" Това запита публично лидерът на „България без цензура" Николай Бареков по повод на снимки и коментар в блога му за изненадващото пътуване на Борисов до Израел.

Няколко часа след публикацията „Къде е Бойко?" в сайта barekov.com, от пресцентъра на ГЕРБ пуснаха до медиите и официално съобщение за визитата на Борисов при израелския премиер Бенямин Нетаняху в Тел Авив.

„Толкова ли е болен Борисов, че не може да отиде в парламента, когато тече важно заседание за бюджета на страната, а лети до Израел?", попита Бареков. По думите му в неделя вечерта екип на „България без цензура" е заснел бившия премиер на входа на летището.

„Днес е най-важният ден в парламента, но Борисов късно снощи напусна пределите на България и това е документирано от активисти на нашето движение "България без цензура", коментира в блога си Бареков. И допълва: "По моя информация Борисов отпътува инкогнито за Израел, а след това му предстои нелегална среща в Република Турция. Интересно с кого? Дали няма да договори нова вълна бежанци, които да посетят родината ни точно по коледните празници, да нагнетят напрежение и така да бутне правителството?". Лидерът на „България без цензура" предположи, че след разкритията на екипа му Борисов може и да отмени посещението в Турция. Такова, обаче, е било планирано да се случи, твърди Бареков. „Има ли връзка посещението на Бойко Борисов в Турция с приключилата преди дни визита на Касим Дал там?", запита още Бареков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай