Бареков с 2 условия за работеща управленска формула след изборите

Бареков с 2 условия за работеща управленска формула след изборите  | StandartNews.com

Кърджали. За да се създаде работеща управленска формула след изборите, ще поставим две условия. На първо място това е да се работи за българския народ така, че да се разкриват всяка година по 100 хиляди работни места и да има повишаване доходите на пенсионерите и майките, както и ръст на заплатите от страна на частния бизнес. За да бъде изпълнено това, „ДПС трябва да е вън от властта и Бойко Борисов да гледа отстрани", заяви пред членове и симпатизанти в Кърджали лидерът на коалиция „ББЦ" Николай Бареков.

Заедно с Николай Бареков в срещата в Кърджали участваха водачът на листата в 9 МИР Рада Коджабашева и кандидат –депутатите Тезджан Наимова, Владимир Делчев, Феим Мендерес, Красимир Петров, Ангел Карабашев, Галина Станева и Лидия Иванова.

„Само България без цензура може да се противопостави на партиите на статуквото – БСП, ГЕРБ и ДПС. Да спрем да търпим и да се страхуваме, за да обърнем тенденцията", каза пред присъстващите Рада Коджабашева. „Ние искаме работеща икономика и развитие на малкия и среден български бизнес, за да останат децата ни тук ", апелира Владимир Делчев.

„В Кърджали съм у дома си, защото тук е родена майка ми, но ми е трудно да говоря, като знам колко болка има сред вас", обърна се към жителите на града четвъртата в листата известната спортистка Тезджан Наимова. Нека на 5-ти октомври да гласуваме с бюлетина №13", призова тя. Преди срещата в Кърджали Николай Бареков гостува на симпатизанти в село Бенковски в граничната община Кирково.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай