Бареков: Имаме нова цел - победа на евровота

Бареков: Имаме нова цел - победа на евровота | StandartNews.com

Перник. "Влизането ми в политиката и гласуването за нас означава само едно – ако планът, който предлагам се изпълни, БСП, ДПС и ГЕРБ ще бъдат извадени трайно от властта още през тази година. За хора като Борисов и Станишев ще има тежки проверки". Това заяви в Дупница лидерът на партия "България без цензура" Николай Бареков. Той и заместникът му Росен Петрав присъстваха на събрание за учредяване на местна структура и откриването на нейния офис. Бареков припомни, че той и партията му настояват за операция "Чисти ръце" и попита дали някой вярва, че че Станишев има на влог 5000 лева, а Борисов 14 000 лева. "Тези пари, които те ограбиха, които откраднаха от приватизация с компенсаторки, корупционни схеми, европейски фондове ще бъдат намерени, те са тук. Но дори и да са в чужди банки, това са пари към които водят следи. Не може Орлин Алексиев да купува на Борисов бронирани коли", каза Бареков. Пред хората от Дупница той попита как са купени бронираните коли на партия ГЕРБ с парите на българските данъкоплатци? Основание за това му дава, че сумата на возилата в Германия, която е обявена е много по-малка от реалната.

 

Учредителното събрание в Дупница, на което присъстваха около 100 човека, започна с българския химн, изпълнен от станалия известен като дупнишкия Лучано Павароти - Томас Томов, впечатлил журито и публиката на "България търси талант". За председател на местната структура на "България без цензура" беше избран Костадин Костадинов - общински съветник и служител на частна болница. Той ще има и трима заместници.

 

В деня на празника на жените Бареков беше на учредително събрание на своята партия и в Кюстендил, където за председател беше избран Васил Иванов, който ще има четириима заместници.

 

Николай Бареков обяви, че си поставя нова политическа цел - спечелване на предстоящите избори за Европейски парламент. „Надявам се, че българският народ най-накрая ще повярва на човек като мен, аз от своя страна обещавам да оправдая очакванията им", заяви лидерът на ББЦ. "Тези дни разбрах до какви крайности трябва да се стигне, за да се спечели борбата, да, ще стигна докрай, закани се Бареков. Нито Станишев, нито Борисов, нито Местан имат мъжеството. Има алтернатива - който е за това промяната да тръгне отдолу нагоре, нека дойде при нас, останалото е кражба, каза Бареков. Той очаква до края на март членовете на партията му да достигнат 25 000 човека.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай