Бареков: ДПС се плашат, че ще управляваме без тях

Бареков: ДПС се плашат, че ще управляваме без тях | StandartNews.com

"ДПС ме атакува, защото ги е страх, че ще ги извадя от властта", заяви Николай Бареков в понеделник. Той коментира думите на Лютви Местан, който направи асоциация между "България без цензура" и популисткия вот. "Г-н Местан и ДПС са сериозно обезпокоени, защото заявихме, че искаме два мандата управление и то без тях. Това важи и за ГЕРБ и БСП", каза той пред ТВ7. Според лидера на "България без цензура" ГЕРБ, БСП и ДПС са "ос на злото". "ДПС пазят партньорчетата си от ГЕРБ - аз ще бъда с модифициран резултат на ГЕРБ, а не редуциран, както каза Местан", категоричен бе Бареков.

 

Той отхвърли и твърденията, че е популист. "Какво популистко вижда той в нашите възгледи и идеи за социални реформи, от това, че искам да управлявам България - един като мене да дойде, да помете цялата измет от Народното събрание и да даде възможност на българския народ да си каже думата?", запита Бареков. "Станишев и Борисов влязоха в политиката бедни като църковни мишки, излязоха милиардери, а сега се крият зад парите на жените си", коментира той.

 

Бареков обяви, че е платил половин милион данъци на България върху приходите му от последната половин година и всичко това можело да се провери в НАП. Бареков съобщи, че къщата в Драгалевци "с един хол и две стаи" от събота ще стане клуб на "България без цензура", като той ще продължи като дарител да плаща месечния й наем.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай