Багдасаров: Хората са излезли, за да тръгне България напред

Багдасаров: Хората са излезли, за да тръгне България напред | StandartNews.com

Кърджали. „Гласувам за бъдещето на внука си Милко, за да може да се образова, да спортува и да мечтае в България", бяха първите думи след като пусна бюлетината в 9 МИР Кърджали Милко Багдасаров. Той пристигна малко след 11 ч. заедно със съпругата си и упражни вота си в същата секция №135, където час преди това гласува и Цвета Караянчева от съперничещата партия.

Според Багдасаров скандалът с намерените 350 хил. фалшиви бюлетини в печатница „Мултипринт" в Костинброд е поредната наглост на предишните управляващи ."Няма място за коментар. Убеден съм, че днес хората ще гласуват с разума си както трябва", подчерта червеният кандидат-депутат. По думите му хората са излезли, за да има правителство и България да тръгне напред.

Багдасаров допуска, че може и в Кърджали да са стоварени допълнително бюлетини, но това трябва да се докаже от органите. „Ако е така, това е само в минус на управляващата партия, а не в техен плюс. Това, което се случи вчера, в деня за размисъл, ни кара да си отваряме очите на четири", заяви още лидерът и водач на листа в 9 МИР Кърджали.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай