Бабикян се появи. Замириса на избори

Няма значение кой е виновен за раздора в коалицията, хората не получиха това, което искаха, каза той

Бабикян се появи. Замириса на избори | StandartNews.com

Явно мирише на избори, след като бащата на „Отровното трио” и протестите срещу Борисов Арман Бабикян отново се появи на екран. PR експертът коментира кризата във властта и дали ще има предсрочни избори.

„Очевидно вървим към нов вот. На хоризонта виждам група граждани, подобни на мен, които обикалят и обясняват кой е виновен за „развода на коалицията”. Безсмислено е. Няма значение кой е виновен. Въпросът е, че обществото не получи това, което искаше. Тези хора дойдоха със заявката, че ще се фокусират  върху борбата с мафията, корупцията, ще направят правосъдна реформа и ще стартират модернизация на страната. С началото на войната фокусът се промени. Инфлацията стана друга, националната ни сигурност доби особено значение”, обясни Бабикян. И подчерта, че предсрочните избори ще бъдат грешка.

„Още преди протестите ви казах, че вървим към провал. Никога не съм имал доверие на хората, които оглавиха тази „промяна”. Не е въпросът какво искаме да се случи, а как да се случи. Много хора вместо да се държат като експерти се държаха като политически агитатори”, заяви в същото време психологът Росен Йорданов, който бе заедно с Бабикян в студиото на Нова тв. Йорданов е част от партията на Цветан Цветанов, която в последните дни също се активизира.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай