Атанасова: Каква диктатура, щом има 100 дни протести

Доколкото знам премиерът Борисов е добре, каза Десислава Атанасова

Атанасова: Каква диктатура, щом има 100 дни протести | StandartNews.com

"Ако се говори за диктатура, вие нямаше да можете да излъчвате протестите вече над 100 дни". Това заяви народният представител от ГЕРБ Десислава Атанасова в интервю за предаването „120 минути” по бТВ. То бе водено от Мария Цънцарова, която замества болния от коронавирус водещ Светослав Иванов. Атанасова оглавява временната комисия в НС за промените в конституцията. Трябва да направим едно много ясно уточнение - нова Конституция се приема единствено и само от Велико Народно събрание, не от настоящия състав на Народното събрание. Единственото, което 44-ото Народно събрание може да направи, е за разпускане на сегашното и свикването на Велико Народно събрание, обясни депутатката от ГЕРБ.

"Доколкото знам премиерът Борисов е добре. Надявам се истински всички, които са болни, да са добре. Добре се справя, има заседания на министерския съвет, няма забавяне", коментира Атанасова здравословното състояние на министър-председателя.

"Представяте ли си оставка в този момент? Без бюджет, без обезпечени плащания, кой ще носи отговорността?”, попита Атанасова Цънцарова, която се опита да направи паралел между беларуския диктатор Лукашенко и управлението на Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай