Атанасов: За нероден Петков не се говори

Проект на Кирил Петков и на Асен Василев сигурно ще стои в сянката на Румен Радев, каза лидерът на ДСБ

Атанасов: За нероден Петков не се говори | StandartNews.com

За нероден Петков не се говори. Това заяви лидерът на ДСБ Атанас Атанасов в интервю за бТВ. Той бе категоричен, че коалицията "Демократична България" не се притеснява от конкуренция в лицето на евентуална партия на Кирил Петков.

"Проект на Кирил Петков и на Асен Василев сигурно ще стои в сянката на Румен Радев", заяви още лидерът на ДСБ. По думите му ДБ не са казали, че не искат да водят разговори с Петков и Василев за евентуална обща работа, но "за нероден Петков не се говори".

Атанасов коментира, че не бива да се страхуваме от демокрацията и появата на нов политически проект, който да даде още по-широка възможност за избор на българските граждани, толкова по-добре. Той допълни, че ако партията е зад президента, от ДБ няма от какво да се страхуват, защото тогава ще са позиционирани повече вляво.

В същото време партньорите му в коалицията от "Да, България", сред чиито учредители е самият служебен министър, вече няколко пъти декларираха, че го виждат като свой съмишленик и очакват да си партнират.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай