Атака: Не можем да участваме в цирковете на ГЕРБ

Атака: Не можем да участваме в цирковете на ГЕРБ | StandartNews.com

Брюксел. Партията не може да участва в циркове, предизвикани от ГЕРБ. Това зяви депутатът от Атака Десислав Чуколов пред журналисти в белгийската столица в отговор на въпрос за отсъствието на партията от пленарна зала.

Волен Сидеров не присъства заради неуточнена друга важна среща. От "Атака" казаха, че ще имат важни срещи тук и през следващата седмица, съобщи БНР.

Групата на "Атака", която все още е на посещение в Брюксел, е провела редица важни срещи, увери Десислав Чуколов.

Многократно поставените въпроси с кого точно са разговаряли депутатите на Атака, колко належащи са били тези срещи и какво е произтекло от тях, бяха определени като "поръчкови". Действието се развиваше пред централата на Европейската народна партия, където от Атака искаха да внесат два документа.

Сигнал срещу германския евродепутат Дорис Пак, която неотдавна нарече Атака "Расистка и националистическа партия" и Планът "Сидеров", от който да стане ясно дали партията е расистка и ксенофобска, или защитава националните интереси.

От ЕНП обаче ги посрещнаха също със заключени врати, по-рано техни представители казаха, че нямат уговорена среща с Атака и че всеки, който иска, може да пусне сигнал в пощенската кутия пред сградата, което в крайна сметка и направи Десислав Чуколов.



Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай