Ангел Найденов: Трудно намираме верния тон

Ангел Найденов: Трудно намираме верния тон | StandartNews.com

София. "С какво ще бъде запомнен Бойко Борисов като управленец? Той ще бъде запомнен с това, че лягаше и ставаше с името на Сергей Станишев. За всичко му бе виновна Тройната коалиция. Това обяви Ангел Найденов от БСП в предаването "Факторът Кошлуков" по ТВ7.

"Има страх у хора и да отговарят на социологически изследвания. Няма да правя коментар на онези изследвания, които даваха два пъти разлика. Те ни даваха и 6 общини на предишните избори", обясни Найденов и попита кой ще гласува за ГЕРБ.

"Ще се съглася, че трудно връщаме доверието на хората. Трудно намираме верния тон. Включително и поради неумения. Трудно връщаме вярата, защото трудно се преодолява сатанизирането на образа на БСП в рамките на три години и половина.", коментира Найденов предизборната кампания на БСП.

Найденов поясни, че при срещите му от последната седмица вече вижда, че БСП намира верния тон. "Посланията ни са ясни и се разбират добре. За нас е важно най-напред да върнем нормалността в България. Освобождаване на бизнеса от рекетьорската хватка на властта. До 2009 година за временна заетост имаше 190 млн. лева. Сумата бе намалена на 60 милиона. Е, какво искате. Хората в автобусните превози са смачкани. С тях разговарях и мога да кажа, че нещата са зле. Много се оплакват."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай