Отговор: Ако се инатим, проблемите остават!

Така Бойко Борисов отговори на Дац и Александър

Отговор: Ако се инатим, проблемите остават! | StandartNews.com

Ние сме готови да помогнем. Искаме да видим същото. Така премиерът Бойко Борисов отговори на поздрав от изпълнителите на "Корона, чао".

Като най-близък съсед, с който връзката е и най-емоционална, така описа отношенията ни с Република Северна Македония премиерът Борисов в отговор на поздрав с песента "Целувката на Ана" от певците на "Корона, чао" Дац и Александър.

По-рано днес изпълнителят Дац се обърна към премиера с пост във Фейбук, в който призовава двете съседки да си оправят взаимоотношенията.

Той разказва в обръщението си към Борисов, че с Александър са направили проект на име "Любовен паспорт" с любовни песни от целия регион. В него вече има включена македонска песен, гръцка песен, сръбска, босненска, влашка, руска, турска, а сега - и българската "Целувката на Ана", с която поздрави българския премиер.

Ето отговорът на прмвиера :

"Благодаря за поздрава! В тези нелеки времена е важно да се подкрепяме. Точно както през годините ние винаги сме го правили за нашия първи и най-близък съсед!

И точно защото сме най-близки не трябва да допускаме да се отдалечим. Приятелството между нас е силно. А най-силните връзки са най-емоционални. Но това не означава, че трябва да се отмятаме от обещанията си и да се обиждаме. Като приятели трябва да сме честни един към друг. Така ще продължим напред.

Ако се инатим, проблемите ще останат. Решението е диалог, солидарност, разбиране. За едно по-добро утре! Ние сме готови да помогнем. Искаме да видим същото и у нашите съседи и приятели.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай