Костадинов: Ще преасфалтираме всички улици в Кайсиева градина

 Костадинов: Ще преасфалтираме всички улици в Кайсиева градина | StandartNews.com

Кандидатът за кмет от ГЕРБ за варненския район Владислав Варненчик Николай Костадинов и кандидатите за общински съветници от листата Ваня Вълчева и Жельо Алексиев се срещнаха със собственици на търговски обекти на пазарите в Кайсиева градина и Владиславово. Представителите на ПП ГЕРБ разговаряха и с много служители и граждани на района, които споделиха проблемите и вижданията си за развитието на Владиславово.

В Кайсиева градина собственици на магазини и граждани се оплакаха от лошата инфраструктура и трудната комуникация с администрацията в кметството. Николай Костадинов бе категоричен, че съвсем скоро ще стартира цялостното обновяване на Кайсиева градина и разясни какво предстои да се случи в този микрорайон на Владиславово. „Готов е проектът за цялoстно възстановяване на инфраструктурата на квартала. Реализацията му ще започне съвсем скоро, тъй като подземните комуникации са подменени изцяло в много висока степен. Цялостно ще преасфалтираме всички улици в микрорайона. Ще възстановим детските площадки в предблоковите територии. Двойно ще се увеличат местата за паркиране - от 1300 на над 2500. Ще изградим две нови спортни игрища за свободно ползване. Ще бъде изградено и ново богато озеленяване по основните улици и булеварди", каза кандидатът за районен кмет от ГЕРБ.

Той бе категоричен, че ако му бъде гласувано доверие по време на изорите, ще създаде достъпна и работеща административна среда, отворена към хората.

По-късно кандидатът за кмет на район Владислав Варненчик Николай Костадинов и кандидатите за общински съветници Николай Георгиев, Марица Гърдева, Жельо Алексиев, Ваня Вълчева и Сашо Димитров се срещнаха с представители на Съюза на инвалидите във Владиславово. Хората потърсиха съдействие за това да бъде подменена счупената рампа за инвалидни колички пред районното кметство, както и да бъде намален наклона на рампата пред ДКЦ 3.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай