Зрителите побесняха! Атака към БТВ и Юксел Кадриев

Защо се разгневиха потребителите

Зрителите побесняха! Атака към БТВ и Юксел Кадриев | StandartNews.com

Кампания на родна телевизия разгневи зрителите.

Въпросът за шофирането в нетрезво състояние стана основна тема за сутрешния блок на bTV в четвъртък. Покрай вечно актуалния въпрос името на хванатата под влияние Диона стана много по-известно, отколкото покрай певческата ѝ кариера. Телевизията обаче припомни и други български знаменитости - известни и не толкова, които са хващани с алкохол и наркотици зад волана.

Телевизията напомни за случаите с Белослава, Ивайло Цветков - Нойзи, шеф Андре Токев, актрисата Елена Петрова и актьорът Явор Бахаров. Репортажът обаче предизвика гневна реакция на много зрители във Фейсбук.

Според тях, bTV твърде тенденциозно е “забравило” подобни случаи с друго широко познати личности - евродепутатът Ангел Джамбазки и Калина Сакскобургготска например. Не на последно място се припомня, че Юксел Кадриев, който чете новините на bTV всяка вечер, е също залавян пиян зад волана.

Според мнозина телевизиите проявяват лицемерие и двоен стандарт. Зрителите настояват, ако наистина ще се води подобна кампания, провинилите се знаменитости да не се канят в студиата им. Другият вариант се приема за лицемерие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай