Зловещо! Сбъдна се предсказание на Ванга и Айнщайн

Кой е големият световен проблем

Зловещо! Сбъдна се предсказание на Ванга и Айнщайн | StandartNews.com

Страховитите предсказания на Ванга и на Айнщайн за пчелите започват да се сбъдва и в България. Приживе пророчицата предрече, че ще дойдат времена, когато тези Божии твари ще започнат да изчезват масово и по нашите географски ширини, което ще е знамение за края на света какъвто го познаваме.

Защото скоро след това знамение ни чакат тежки времена – глад, войни, вируси и смърт. „Не знаем дали онова, което Ванга е виждала, ще стане, но конкретно това знамение е вече факт“, кахърят се пчелари от Врачанско.

От петилетка синдромът на празния кошер се наблюдава повсеместно и доста отчетливо и в други краища на България. Производители на мед разясняват, че това явление винаги го е имало, но през последните години е взело размерите на пандемия.

Най-често се обвиняват модерните препарати за растителна защита, които стават все по-ефективни, но и по-отровни. Именно пестицидите, с които пръскат земеделски производители, се сочат за главен виновник за пчелния мор. Другият заподозрян са модерните технологии и спътниците, които излъчват електромагнитна радиация (ЕМГ), пише "Телеграф".

Следващият фактор са акарите пазарити, които атакуват кошерите. Но доста често пчелари разказват, че не могат да разберат по какъв начин пчелите напускат кошерите. Има достатъчно храна и тя остава дълго време в празните кошери, в които няма и акари.

Някои от виденията за бъдещето на българската пророчица гласят следното: "Първо ще изчезнат пчелите, след тях лукът и чесънът, а млякото ще стане отровно". Мъдрата жена казвала още, че тези създания идват от ангелския свят, за да помагат на човека.

Пред своята близка посестрима - вдовицата Витка, феноменалната българка казвала, че ще дойдат много и непознати вируси, които ще затрият милиони хора. Казвала още, че в близкото бъдеще няма да има какво да се яде - ще изчезнат пчелите и мед няма да има.

Стряскащата статистика за изчезването на пчелите накара мнозина да се сетят и за предсказанието на Алберт Айнщайн. Той предупреждавал, че ако печелите изчезнат, няма да има кой да опрашва растенията, а на земята ще настъпят войни заради липсата на достатъчно храна.

"Когато изчезнат пчелите, на човечеството ще му остават само четири години живот“, изчислил големият учен.

Експерти припомнят, че последните доклади на ООН също са доста мрачни. Всяка година медоносните насекоми се топят до 85% в някои райони на света. В Европа и в САЩ броят на колониите е намалял с повече от една трета. В Близкия изток - с над цели 75 на сто.

Дядо Влайчо също давал за пример пчелите, които работели за човека по Божия воля, без да искат нищо в отплата. Пророкът от село Коньово се грижел за пчелина, докато работел към местното ТКЗС.

Феноменалният българин се дивял, че пчелите никога не спят и работят до смърт – средната продължителност на живота им е между 3 и 6 седмици. За това време една пчела може да произведе едва лъжица и половина мед. Именно оттук идва изразът „работлив като пчеличка“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай