Злобари вбесиха синоптичката Стаси Цалова! Скандал на Шипка

Какво написаха в мрежата комплексарите

Злобари вбесиха синоптичката Стаси Цалова! Скандал на Шипка | StandartNews.com

Злобарите и комплексарите, каквито има на воля в нашата държава, отново помрачиха един хубав момент.

Синоптичката на bTV Станислава Цалова се почувства потисната от реакции в социалните мрежи на едно от нейните включвания от паметника на Шипка на 3 март.

В опит на бъдат максимално патриотични, телевизията изпрати половината сутрешен екип да водят предаване на живо от честванията.

В един от репортажите Цалова и Митьо Маринов показаха момче, което рецитира стихове за Освобождението и в народна носия и с българския трибагреник в ръце. И макар да е трудно да се намери по-патриотичен сюжет, хейтърите в социалните мрежи намериха за какво да се заядат.

Те се възмутиха, че момчето се казва Кристофър. Според патриотите по чехли, които само се чудят какво да оплюят, това не е българско име и едва ли не е срамно да се показва точно това момче като пример за патриотично възпитание.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Иван
преди 1 месец

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

Откажи