Журналистка посочи! Защо оцеля само един фен на Левски в ужаса

Лияна Панделиева коментира адската катастрофа

Журналистка посочи! Защо оцеля само един фен на Левски в ужаса | StandartNews.com

Тъжен, но верен коментар за трагедията с феновете на Левски.

Журналистката Лияна Панделиева направи коментар във „Фейсбук“ за ужасната катастрофа, отнела живота на четирима фенове на Левски. В публикацията си тя посочи причината сред пътниците в автомобила да има само един оцелял при инцидента.

Както е известно, около полунощ на 24 август при катастрофа загинаха четирима привърженици на Левски, които пътуваха за Габрово след мача срещу Айнтрахт (Франкфурт), завършил при резултат 1:1 на Националния стадион „Васил Левски“. Колата, с която са пътували, се блъсна в камион близо до село Българене (Ловешко). От пътуващите в автомобила има само един оцелял, който е настанен в болницата в Ловеч с гръдна травма.

„Знаете ли защо само един човек от петима фенове на Левски е жив от поредната челна катастрофа на прав участък, където колите обикновено летят?

Само оцелелият е бил с колан. Затова е с гръдна травма. И ще живее. У нас масово се счита, че коланите на задната седалка са някаква смешка на КАТ. В провинцията масово се отрича ползването на бебешки и детски седалки. 99% от пътуващите в автобус не слагат колан. Цената е еднократна и необратима“, пише Панделиева в социалната мрежа.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай