Във Велико Търново: Чао, Радев!

Това показаха протестиращите

Във Велико Търново: Чао, Радев! | StandartNews.com

Протестиращи жители на Велико Търново посрещнаха президента Румен Радев с лозунги, насочени срещу него при визитата му в града. Сутринта държавният глава присъства на ритуала по производството на 206 лейтенанти и сержанти от Националния военен университет “Васил Левски ” (НБУ), на която церемония бе и военния министър Красимир Каракачанов.

Недоволните граждани бяха издигнали плакати с надписи "Радев, чао, чао, чао!" и "Радев, не си желан", като един от плакатите бе опънат на близкия мост, а на него бяха изобразени и сърб и чук.

Това не е първият път, когато Радев е посрещнат с протест, след като преди седмица това се случи в Пловдив, а след това президентът бе освиркан и в Бургас, като реакция срещу безпрецедентните му призиви за метежи, с които раздели нацията и дали тон за протестите в столицата.

След церемонията в НБУ, Радев се срещна с кмета на Велико Търново Даниел Панов. Адекватна данъчна политика ще даде нов стимул за развитието на българските общини, заявил президентът на срещата с Панов, съобщиха от "Дондуков 2."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай