Времето ни върти номера. Изненади през час

Днес валежите постепенно ще намаляват и на места ще спират

Времето ни върти номера. Изненади през час | StandartNews.com

Времето ни върти номера днес. Изненади ще има на всеки час – ту слънце, ту дъжд.

Днес валежите постепенно ще намаляват и на места ще спират. На отделни места, главно в североизточната част от страната облачността ще се разкъсва.

Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад, в крайните източни райони от североизток. Ще прониква хладен въздух и максималните температури ще са между 16° и 21°, в София  15°.По Черноморието облачността ще е значителна и на много места, главно по южното крайбрежие ще има валежи от дъжд.

Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 17°-19°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще е около 3 бала.

Над планините ще е облачно, на места мъгливо. На много места ще има краткотрайни валежи от дъжд, по-значителни през нощта. През деня валежите постепенно ще отслабват. Ще духа умерен и силен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 8°, на 2000 метра - около 2°.

През следващите дни повече слънчеви часове ще има преди обяд. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, на места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици.

Вятърът ще бъде слаб, по Черноморието до умерен от североизток. Максималните температури ще бъдат между 20° и 25°.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай