Водевилът продължава. Божков с нови смс-и

Хазартният бос с нова атака срещу прокуратурата и премиера

Водевилът продължава. Божков с нови смс-и | StandartNews.com

Водевилът, който укриващият се в Дубай обвиняем Васил Божков разиграва, продължи днес с вой срещу прокуратурата и смс срещу Борисов. Хазартният бос пробва да захапе премиера, пускайки във фейсбук  на рождения му ден нов чат, за който твърди, че е с Борисов.

ВИЖ ОЩЕ: Заговор "Олигарси" срещу държавата

Божков, който ужили хазната със 700 млн. лв., е написал дълъг пост, в който твърди, че пети месец някой не разрешавал на адвокатите му да го защитават. Нападките срещу прокуратурата са илюстрирани с чат, който трябва да остави впечатлението, че Божков е поздравил Борисов за рождения му ден и на 13 юни 2018 г. „PS: За забавление: Ч.Р.Д., ББ! Пак.”, завършва писанието на обвиняемия в 18 от най-тежките престъпления олигарх. Така Божков направи директна препратка към вчерашния удар по премира от острието на медийната машина на умните и красивите - сайта „Биволъ”. Той пусна очевидно монтиран запис на провлачен глас, напомнящ този на Борисов, който говори за КФН, къщи за гости, „Еврохолд”. В същото време самият министър-председател сподели на Фейсбук страницата си видео на фона на песента на Ъпсурт „3 в 1“ с кадри, монтирани върху оригиналния клип на парчето и с пост „Забавляваме се“. Най-вероятно като ироничен отговор на новата атака по него с монтирани записи.

Двата удара показват безупречната координация на олигарсите с обвинения от Дубай до София. И са знак докъде може да стигне отмъщението на Черепа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай