Вила на морето? Албена е идеалното място

Наемете самостоятелна вила за семейството си и изкарайте фантастична ваканция

Вила на морето? Албена е идеалното място | StandartNews.com

Вила на плажа? Уют и уединение на метри от водата и то за цялото семейство? Не е необходимо да ходите до Гърция. Изберете най-красивия български курорт - Албена.

Освен разкошните хотели на крачка от плажа, ваканционното селище предлага и самостоятелни вили. Те са идеални за семейства, група приятели или двойки, които търсят комфорт, уединиение и независимост при избора си на място за почивка. В Албена можете да се насладите на:

разнообразие от вили, къщички и бунгала

подходящи за настаняване на от 2-ма до 6-ма души

гледка към морето или спокойствието на зеленината в Балтата

Гостите могат да се насладят на абсолютна свобода и безгрижие, да релаксират, излежавайки се на 6-километровата плажна ивица, да обикалят свободно в района на Албена, Варна, Балчик, Констанца или да си направят активна спортна почивка в Албена.

Вила Албена Бийч

    Капацитет: 2+2    Спални: 1    Баня и тоалетна: 1    Допълнителна тоалетна: 1    Кухненски бокс: 1    Площ: 43 кв. м.

https://albena.bg/image/NTE2Mi5qcGcvOTUwLzYwOC8xLzQvODUvLy8/villaalben.jpg

Вила Албена Бийч има приятна дневна с напълно оборудвана кухня, маса за хранене с пейка и столове, ъглов диван с холна масичка, телевизор с плосък екран и бюро, които ще ви накарат да се почувствате у дома си. Вилата има директен изглед към морето, а плажът е на 50 метра. Спалнята разполага с гардероб по цялата стена, спалня, нощни шкафчета и LCD телевизор. Банята е с две мивки, душ-кабина и тоалетна, както и втори отделена тоалетна с малка мивка.

Настаняване до 07.06.21 е на цена от 119 лв. на вечер

Вила Ралица Акваклуб

    Капацитет: 4+1    Спални: 2    Баня и тоалетна: 1    Допълнителна тоалетна: 1    Кухненски бокс: 1    Площ: 46 кв. м.

https://albena.bg/image/MTQ5OC5qcGcvOTUwLzYwOC8xLzQvODUvLy8/ralitsaaquaaccdbroom.jpg

Насладете се на една различно морска почивка с резервация на Вила в хотел Ралица Акваклуб 4*. Изпийте сутрешното си кафе на терасата между короните на дърветата, вдишвайки аромата от сутрешна роса и лек морски летен бриз. Вилите са разположени сред зелен парк с красиви градини и места за отдих, спорт и барбекю и детска площадка в близост до тях. Модерно обзаведени са с две спални, едната от които с двойно легло, а другата с две единични легла, и дневен кухненски тракт с разтегаем диван и хладилник с камера, керамичен плот с абсорбатор, микровълнова печка, кана за топла вода. Притежават отделени баня с душ кабина, сешоар и санитарен възел, както и три балкона с изглед към парка. Перфектен избор за по-големи семейства или приятелски компании.

Вила Вита Парк

    Капацитет: 4+1    Спални: 2    Баня и тоалетна: 1    Допълнителна тоалетна: 1    Кухненски бокс: 1    Площ: 35 кв. м.

Морска почивка с много удобства и гледка към парка с резервация на Вила в хотел Вита Парк 3*. Обзаведени с две удобни спални, едната от които с двойно легло, а другата с две единични легла, дневен кухненски бокс с разтегателен фотьойл, хладилник, котлон. Притежават отделна баня с душ, сешоар и санитарен възел, както и три балкона с изглед към парка. Перфектен избор за по-големи семейства или приятелски компании.

Вила Божура

    Капацитет: 2+2 или 3+1    Спални: 1    Баня и тоалетна: 1    Допълнителна тоалетна: 1    Кухненски бокс: 1    Площ: 30 кв. м.

https://albena.bg/image/MTIzNTIuanBnLzk1MC82MDgvMS80Lzg1Ly8v/bozhura-bedroom.jpg

Комфортните и климатизирани самостоятелни вили са обзаведени по модел на Студио Делукс във Flamingo Grand Hotel&SPA 5* и предлагат комфорт за настаняване на 4-членно семейство. Вили Божура разполагат с двойно легло и единично легло, оборудван кухненски бокс с котлони, абсорбатор, мивка и посуда, баня и тоалетна, кът с мека мебел, маса за хранене и телевизор, тераса с изглед към парка.

Настаняване до 08.07.21 е на цена от 113 лв. на вечер

Къщичка Горска приказка

    Капацитет: 4+2 или 6+0    Спални: 2    Баня и тоалетна: 1    Кухненски бокс: 0    Площ: 40 кв. м.

Сред зеленината на Национален парк Балтата са разположени оригинални дървени двуетажни къщички Горска приказка, които ще пленят всеки любител на природата с невероятно местоположение и неповторим чар! Разположението им в сенчестата част на парка, предлага прохладни летни дни и нощи на своите гости. Всяка къщичка разполага с веранда с изглед към парка, три спални, баня и тоалетна.

На първия етаж къщичките разполагат с голяма стая с кът с мека мебел, бюро и малка маса със столове, две единични легла и баня с душ и тоалетна, както и обособено помещение за багаж. На втория етаж има две спални помещения с две единични легла.

Настаняване до 08.07.21 е на цена от 90 лв. на вечер

Вила Болярски стан

    Капацитет: 4+2    Спални: 2    Баня и тоалетна: 1    Кухненски бокс: 1    Площ: 60 кв. м.

Двуетажните вили Болярски стан са разположени насред красивата зеленина на Национален парк Балтата. Те ще пленят сърцата на всеки любител на природата и търсач на истинска почивка! Разположението им в сенчестата част на парка, предлага прохладна лятна почивка на своите гости. Всяка вила разполага с веранда с изглед към парка, две спални, баня и тоалетна, дневен тракт и оборудван кухненски бокс.

На първия етаж къщичките разполагат с голяма стая с кът с мека мебел, маса за хранене и оборудван кухненски бокс с хладилник, електрическа печка, посуда. На втория етаж има две спални помещения с по две единични легла и разтегаем фотьойл.

Настаняване до 08.07.21 е на цена от 90 лв. на вечер

Бунгало Ружа

    Капацитет: 2+0 или 1+1    Спални: 1    Баня и тоалетна: 1    Кухненски бокс: 0    Площ: 20 кв. м.

Сред зелените лонгозни гори на Национален парк Балтата са разположени комфортните едностайни бунгала Ружа, които ще пленят всеки любител на природата с невероятна локация! Разположението им в сенчестата част на парка, предлага хладни летни дни и нощи, без необходимост от климатик. Едностайните бунгала са по 2 и 4 в една къщичка и всяка от тях разполага със самостоятелен вход и баня и тоалетна.

Настаняване до 08.07.21 е на цена от 38 лв. на вечер

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай