Ужас! Фавиол Сефери със скандален коментар за "смъртта си"

Какво разкри младият влогър

Ужас! Фавиол Сефери със скандален коментар за "смъртта си" | StandartNews.com

Младият влогър Фавиол Сефери направи скандален коментар за "смъртта си", заляла мрежите днес.

"Искам само близките ми да разберат, че съм жив и здрав. И да уточня, че това със смъртта ми не е никакъв пиар ход, а най-гнусното и отвратително нещо, с което някой може да си играе". Това каза пред Флагман.бг влогърът Фавиол Сефери.

Припомняме, че тази сутрин в профила му в инстаграм излезе съобщение, че младият бургазлия е починал внезапно. 

Малко по-късно негови приятели излязоха със съобщение в социалните мрежи, че това е лъжа, зад която стоят хора от неговия екип. 

Фавиол Сефери потвърди тази информация пред Флагман.бг. 

„Понеже бизнесът ни е голям и вече от години се продава в цял свят, особено българите сме свикнали да пишем в лични акаунти и да поръчваме директно чрез тях, реших преди 5 години да наема екип от фрийлансъри, които да поддържат профилите ми. Година по-късно им дадох пълен достъп до всички мои социални мрежи.

Те не само отговаряха, но и качваха постове. През последните месеци обаче не бях доволен от работата им и вчера проведох разговор с тях по телефона

Обясних им, че днес трябва да се видим и да прекратим взаимоотношенията. Малко неприятен беше разговорът, но в крайна сметка уговорката ни беше да се срещнем днес. Прибрах се аз, легнах да спя, сутринта се събуждам и разбирам, че съм умрял. Нямах достъп до профилите си в социалните мрежи. Получих съобщение от тези хора, в което ме изнудват за пари“, разказа Сефери. 

Фрийлансърите поискали той да им заплати месечните възнаграждания на целия екип до края на годината, за да му възстановят акаунтите. 

„Ние нямаме договор с тях. Плащах им месец за месец. Никога не съм поел конкретен ангажимент към тях или конректни срокове“, обясни влогърът. 

В момента той имал среща с адвокат, с когото ще обсъдят как да действат. Очаква се до часове да подаде и жалба в полицията. 

Фавиол Сефери все още нямал достъп до профилите си, няколкo IT специалисти се опитвали да ги възстановят. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай