Уникален Валери Симеонов! Къде прати Демерджиев

с коя култова личност ох киното го сравни

Уникален Валери Симеонов! Къде прати Демерджиев | StandartNews.com

"Просто защото държавата не изпълнява своите задължения и ангажименти към гражданите. Като казвам държавата, имам предвид управлението. И това не е едно голо обвинение, чисто политическо, по причина на това, че други управляват България в момента, а е тъжна констатация. Тази ограда беше направена – една от първите в Европа, беше направена много добре, беше направена с доста по-малко средства, отколкото останалите държави по-късно направиха, и тази ограда беше пример за Дейвид Камерън, за Виктор Орбан, за редица външни министри и премиери".

Това каза бившият вицепремиер Валери Симеонов пред Радио Фокус.

Ако си спомняте, когато идваха в България, водеха ги на оградата, Борисов ги водеше на оградата, за да им покаже по какъв начин трябва да се защитава външната граница на Европа. Сега нещо, което не би трябвало да бъде предмет на ирония, е нещо, което е свършено от държавата както трябва. А добре, че е оградата – това ще кажа. Добре, че е оградата. Ако сега и оградата я нямаше, жална ни майка.

„Състояние на оградата и поддръжка на оградата“ – че преди да приключи нашият мандат, лично аз проверих и се убедих, че тримата областни управители тогава на Хасково, на Ямбол и за мен най-достойният областен управител на Бургас Вълчо Чолаков, бяха привели оградата в перфектно състояние, без никакви пробиви, в много добро техническо състояние и беше предадена на следващите областни управители. Това беше към април 2021 г. Оттам нататък, че е нямало поддържка – нямало е.

Ама каква война! Този човек Демерджиев, въобще не знае къде се намира, извинявайте. Имам чувството, че той играе в някакъв екшън, той мисли, че участва в някакъв филм, да речем „Междузвездни войни“. Държавата щяла да отвърне на мигрантите – „Империята отвръща на удара“. Той за Дарт Вейдър ли се мисли този човек. За кой се мисли, аз не мога да разбера!

За какво сте вземали заплати, които се повишиха вече няколко пъти? За какво са ги взимали тези заплати? То това просто е поредното хвърляне на прах по медиите и заблуда да се всее в обществеността, че било каквото било, ама от нас започват сега новият живот и хубавият живот, и борбата срещу престъпността и срещу трафика започва. Сега ще видите вие!, каза още Валери Симеонов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай