Сряда,

Тъжно. Отиде си голямо име на "Пирогов"

От: Агенция Стандарт -
4101
Тъжно. Отиде си голямо име на "Пирогов"
A
A
A

Тъжна новина. На 51-годишна възраст внезапно почина д-р Константин Стоянов – началник на Кардиологично отделение към Клиника по кардиология в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“, съобщават от лечебното заведение. 

Д-р Стоянов е роден през ноември 1971 година в София.

Завършва висше медицинско образование през 1995 г. От 2003 г. е с придобита специалност „Вътрешни болести”, а от 2007 г.- с придобита специалност „Кардиология”.

В периода 1997-2006 година е ординатор в Клиника по Кардиология и Лаборатория по интервенционална кардиология във Военномедицинска академия-София. От 2006 2013 година работи в Клиника по кардиология към МБАЛ „Токуда Болница”-София, като в последните 4 месеца от престоя си там е Началник Отделение.

От 10 години е Началник Отделение по кардиология към УМБАЛСМ „Пирогов”. От 2011г. притежава сертификат по „Инвазивна Кардиология”. През 2016 г.  придобива диплома за магистър по “Здравен мениджмънт”.

Д-р Стоянов бе един най-добрите кардиолози у нас. Според колегите му е колегиален, добър лекар и прекрасен човек. Ръководството на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ поднася съболезнования на близките и семейството му!


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com