Треска за Илон Мъск в Белоградчик. Асфалтират улици?

Ето в кое заведение ще яде милиардерът

Треска за Илон Мъск в Белоградчик. Асфалтират улици? | StandartNews.com

Треска за Илон Мъск обхвана Белоградчик, след като министърът на туризма Илин Димитров съобщи, че най-богатият мъж на планетата е приел поканата му да посети България. Мъск ще е у нас на 23 април 2023 г.

ВИЖ ОЩЕ: Българи с две големи молби към Мъск. Подкупват го с ракия и пенсия

От името на Илон Мъск е направена резервация за ресторант в близост до Белоградчишките скали за 23 април догодина, съобщи за БТА министър Димитров.

ВИЖ ОЩЕ: Министърът на туризма покани Мъск у нас, ще приеме ли

Вчера той покани Илон Мъск да посети България, чрез "Туитър" и "Фейсбук", след като най-богатият човек в света сподели и реагира на публикация, изобразяваща природния феномен.

ВИЖ ОЩЕ: Чудо! Мъск се впечатли от Белоградчишките скали, видя фентъзи игра

Снимката е на крепостта "Калето" в Белоградчик и е направена от българския фотограф Владислав Терзийски. Тя е заснета с дрон и разкрива уникалността на скалите и историческата крепост.

Това доведе до вълна от покани към Мъск да посети страната ни, сред които на представители на местната власт, както и на служебния вицепремиер по управление на европейските средства Атанас Пеканов. Това вероятно е допринесло за решението на най-богатия човек в света от негово име да бъде направена резервацията.

От самото заведение също се похвалиха с нея във фейсбук и призоваха Община Белоградчик да се погрижи за асфалтирането "поне на главната улица" на селото Стакевци, с което се намира ресторантът.

Ето какво написаха от заведението:

 

Добра нощ, приятели! И незабравима!

Изглежда, скоро в нашето скромно селце, ще посрещнем още важни гости! Стискайте палци!

Каквото зависи от нас, за да впечатлим тези хора, ще го направим и ще дадем най-доброто от себе си, както винаги! Всичко останало е в ръцете на Община Белоградчик. Нямаме търпение да видим, способна ли е тя, да придаде на региона по-приветлив вид, за да посрещнем тези гости с високо вдигната глава, а не да се червим като домати.

Имаме около 5 месеца, което смятаме, не са никак малко време, за да се асфалтира поне главната улица на нашето разбито село и да се подменят едни мижави 200 метра тръба! Скоро ще ви разкажем за този проблем, с който се борим от самото ни начало, и който не веднъж е поставял под съмнение решението ни да се върнем тук, у дома в България, и да развиваме този скъп за нас регион.

Силно се надяваме и вярваме, че сега вече, Община Белоградчик има сериозна причина, да превърне родната къща на проф. Виден Табаков в модерен музей, какъвто заслужава да бъде!

Благодарим на Vladislav Terziiski Photography за прекрасната снимка, която грабна вниманието на един от най-влиятелните хора в света, и ни дава този невероятен шанс и стимул за мобилизация! 🙏🙏🙏

#онаенасекъде #BitcoinToTheMoon

Follow us on Instagram:

https://instagram.com/ona.rest?igshid=YmMyMTA2M2

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай