Българи с две големи молби към Мъск. Подкупват го с ракия и пенсия

И Пеканов му написа нещо запомнящо се

Българи с две големи молби към Мъск. Подкупват го с ракия и пенсия | StandartNews.com

Предстоящото посещение на най-богатия мъж на планетата Илон Мъск в България, за да види Белоградчишките скали, отприщи фантазията на родните зевзеци.

ВИЖ ОЩЕ: Илон Мъск взе най-важното решение.Ще лети ли над Белоградчишките скали

Мъск хареса снимка на червените скали, които преди 10 години се бореха за едно от седемте нови чудеса на света, а през 2012 г. станаха Чудо № 1 на България. Министърът на туризма Илин Димитров покани Мъск в България , за да види скалите лично, пишейки му пост в Туитър. Дори служебният вицепремиер по управление на европейските средства Атанас Пеканов се включи. „Илон, стига си игра игрички и ела в България“, написа той. Днес Илин Димитров заяви във Фейсбук, че Мъск е приел поканата и идва на 23 април 2023 г.

ВИЖ ОЩЕ: Министърът на туризма покани Мъск у нас, ще приеме ли

Стотици българи засипаха мириардера с постове. В тях се открояват две молби – Мъск да купи изборите или направо да купи България.  Други му предлагат живот у нас, създаване на бизнес в България, че и стартирането на политическа кариера.

ВИЖ ОЩЕ: Чудо! Мъск се впечатли от Белоградчишките скали, видя фентъзи игра

„Моля те купи България и най-накрая сформирай правителство! Втора година нямаме такова и вече е много зле положението. Може да използваш Белоградчик за център на Tesla, Space X или Twitter, ако искаш“, пише един от потребителите в отговор на Мъск.

„Време ти е да купиш България! Супер място за фабрики на Tesla и ракията ще ти хареса“, казва друг.

„Имам празна спалня, може да дойдеш. Храната ще е за твоя сметка, обаче“, предлага местен жител.

„Тази крепост се намира до едни от най-бедните градове в Европейския съюз. Имай предвид също, че тук изборите се продават. Цената им е около 25 милиона долара. Може да си построиш крепост тук, примерно“, предлага следващ потребител.

Друг пък казва на Мъск, ако иска да се пенсионира в Пловдив… в случай, че не успее да го направи на Марс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай