Тото го загази. Страшни последствия заради Тити Папазов

Отменят събития с участието на музиканта

Тото го загази. Страшни последствия заради Тити Папазов | StandartNews.com

Тото от „СкандаУ” търпи жестоки последствия след интервюто си с Тити Папазов, в които баскетболният разказа как е обръснал главата на приятелката си, като наказание за изневярата й. Случката е от младостта на Тити, а момичето, което тогава е нямало 20 години емигрирало от срам и унижение.

Въпреки че поднесе публично извиненията си, Тото май тепърва ще вижда последствията.

Освен хейта в социалните мрежи, ето, че вече е факт и първото отменено събитие с негово участие. Става дума за известен хотел, а събитието е било промотирано като "При Тото Mega Podcast".

„Уважаеми гости, сумите по всички закупени билети ще бъдат възстановени, Arte Spa&Park Hotel Velingrad, на рецепция. Очакваме Ви до края на август", се казва в съобщението на хотела, пише Plovdiv24.bg.

Подкастът на Тото бе № 1 у нас. Всички звезди в шоубизнеса се чувстваха задължени да участват в него, защото рейтингът на интервютата отиваше в небесата. Сега обаче ситуацията рязко се промени. Дори жената на Тото – Кристин, излезе да го защити. Съсипвайки живота и кариерата му, вие не сте по-малки изроди от този, който наряза момичето! – написа тя в социалните мрежи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай