Тази сметка разтресе морето! Няма такова чудо

Клиентите на заведението са в пълен шок

Тази сметка разтресе морето! Няма такова чудо | StandartNews.com

В заведение във Варна, намиращо се в близост до един от плажовете, семейство платили близо 650 лева за обяд. От тях цели 490 лева била стойността на три пържоли. Първоначално туристите дори сметнали, че е станала грешка, но после разбрали и причината.

Оказало се, че пържолите се таксуват на 100 грама, а така в сметката фигурирали 14 порции. Туристите осъзнали това, когато дошло време да платят. Общото количество на поръчаното месо било 1 килограм и 400 грама, а една пържола била между 400 и 500 грама, пояснява служителка в ресторанта.

Един от тях заснел на видео случая, а кадрите добиват вирусна популярност в родния Facebook. Към момента на публикуване на настоящия материал записът има около 2,3 милиона гледания и над 14 хиляди коментара.

"Ние ще фалираме тука. Повече на море няма да идвам", констатира с почуда мъжът, докато плаща.

"Крава ли ядохме", продължава мъжът. В края на видеото се разбира, че служителката в ресторанта е предупредила семейството за ценообразуването, но изглежда е останала неразбрана.

Случаят идва дни, след като супа от родното Черноморие успя да добие огромна популярност. Причината отново бе свързана с цената ѝ и негативен коментар в социалните мрежи. Той гласеше, че по българското Черноморие няма туристи, защото рибената чорба се предлага на цена от близо 20 лева. Тогава от ресторанта обясниха и причината за стойността на блюдото - качествените съставки и рецептата.

В настоящия случай месото също е специално - консумирали са Рибай стек, пише Глас Нюз..

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай