Световното в смартфона

С приложенията за Android следите всички мачове на живо, получавате статистика и информация за Бразилия

Световното в смартфона | StandartNews.com

Футболът е най-популярният спорт в света, а световното в Бразилия започва утре. Треската вече отдавна е завладяла феновете и няма да ги пусне до финала на 13 юли. Тези, които по една или друга причина няма да имат възможност да гледат мачовете по телевизията, не трябва да се отчайват. За тях сме подбрали най-добрите Android приложения, чрез които ще могат да следят двубоите на живо, да получават детайлна информация за световното и новините от турнира.

Onefootball Brasil - World Cup

Това може би е най-доброто приложение, с което да следите световното в Бразилия. Показва резултатите на живо, информация за участващите отбори, статистика, история на мондиалите, новини и др. Onefootball Brasil също така генерира новини от различни източници като Goal.com, в. "Гардиън" и "Скай Спортс". Освен това приложението пуска видео от YouTube и туитва голове и репортажи. Секцията с мачове е много детайлна, включва статистика на живо, уведомления и фен зона, в която да споделяте с други фенове. Освен това приложението е безплатно и може да го свалите от Google Play Store. Изисква минимум Android 4.0.

Brazil Cup 2014

Това приложение е създадено специално за световното. От него получавате резултатите на живо (голове, жълти картони и др.), информация за играчите, статистика и т.н. Различното в него е, че може да добавите любимия си отбор и автоматично ще получавате уведомления за следващия му мач, за стадиона, на който ще играе и др. От менюто на приложението може да научите много неща за отборите, за стадионите, да видите програмата на турнира, да се върнете назад в историята с полуфиналите и финалите от 1930 г. досега. Brazil Cup 2014 може да бъде свалено от Google Play Store и работи на устройства с минимум Android 2.3.

FIFA

Приложението бе пуснато още преди година. Дава детайлна информация за и резултати от много първенства по света (общо 197), сега ще бъде същото и за Мондиала. Секцията за световното включва групите, квалификационните мачове, програмата на турнира и информация за домакина Бразилия, стадионите и градовете. При мачовете на живо няма много детайли, но върши добра работа по отношение на головете и основната информация. Приложението може да бъде свалено от Google Play Store и също работи минимум под Android 2.3.

FotMob - World Cup 2014 Brazil

Това е най-популярното Android приложение за футбол, свалено близо 5 млн. пъти. Страницата за световното ви показва вчерашните, днешните и утрешните мачове. Ако чукнете камбанката в горната част, може да изберете двубоя, за който искате да получавате уведомления. За всеки мач се показват факти, залози, цялото развитие на живо, коментари на футболни експерти на английски, испански и немски език. FotMob включва също така новини, детайли за отборите, резултати от квалификациите, статистика, гайдове за бразилските градове и др. Ако все още нямате това приложение, може да го свалите безплатно от Google Play Store. Работи на устройства с минимум Android 2.3.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай