Супершампионът Дейзи Ланг с прочувствена благодарност към бизнесдамата Маринела Арабаджиева

Деси Кирова или известна още като Дейзи Ланг е трикратна световна шампионка по бокс и то в три различни категории!

Супершампионът Дейзи Ланг с прочувствена благодарност към бизнесдамата Маринела Арабаджиева | StandartNews.com

Десислава Кирова, по-известна като Дейзи Ланг, бивша професионална боксьорка, трикратна световна шампионка по бокс в три различни категории, единствената българка в боксовата "Зала на славата" отново е гост на хотел Marinela Sofia.

Днес тя празнува своя рожден ден и получи трогателен жест от бизнес дамата Маринела Арабаджиева. В прочувствено видео тя й благодари лично за прекрасното отношение и грижа по времена престоя си.

След слизането си от ринга, Дейзи се изявява като актриса, участва в няколко холивудски продукции и в доста реклами. Живее в САЩ вече над 10 години.

Десислава Кирова, известна с псевдонима си Дейзи „Лейди“ Ланг, е бивш професионален боксьор, първата българка световен шампион в този спорт. Тя е печелила титлите в 3 различни теглови категории: петел, супер петел, а също и супер муха на WIBF. Преди да започне кариерата си в бокса, тя е световен шампион по кикбокс през 1994 година и по карате през 1995 година. Професионалната й боксова кариера продължава от 1996 до 2004 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай