След фурора на БНТ:Кошлуков благодари на зрителите

БНТ отвя конкуренцията в Новогодишната нощ

След фурора на БНТ:Кошлуков благодари на зрителите | StandartNews.com

"Добри хора, благодарим ви от сърце! Вие ни избрахте в новогодишната нощ и ни дадохте доверието си!". Така генералният директор на БНТ Емил Кошлуков благодари във фейсбук на зрителите, които в новогодишната нощ я направиха най-гледана. БНТ буквално отвя Цитиридис, Иван и Андрей, Геро и Зуека и отчете рекорден рейтинг от 40%, благодарение на "Нова година с БНТ" с водещи Алекс Сърчаджиева и Руслан Мъйнов. На второ място се нареди Нова телевизия с рейтинг от 25%, благодарение на специален празничен концерт с участниците от втория сезон на "Маскираният певец". Трета остана bTV с едва 15% гледаемост.

ВИЖ ОЩЕ:БНТ отвя Цитиридис за ЧНГ

Ето постът на Емил Кошлуков във Фейсбук:

"БНТ е най-гледаната телевизия на празника, с дял от аудиторията двойно по-висок от следващите! И Щръклицата, и новогодишното шоу на БНТ са ви харесали много повече от всичко останало! Благодарим ви, че сте били с нас през целия празник, това е огромна чест за всички колеги, искрено се радваме!

С толкова удивителни не съм писал от седми клас.  Още веднъж - поклон, няма по-голямо удоволетворение от това да оценят труда ни. Ще се стараем да оправдаваме доверието и обичта ви през цялата нова година.

И накрая нека кажа ясно - заслугата е на всички, които направиха тази програма. Скъпи колеги, вие сте фантастични! Господ да ви даде здраве и късмет, а на нашите зрители - дълги години щастие!

Признателни и щастливи сме, добри хора! Много!"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай