БНТ отвя Цитиридис за ЧНГ

Телевизията-майка демонстрира превъзходство в новогодишната вечер

БНТ отвя Цитиридис за ЧНГ | StandartNews.com

В новогодишната вечер трите телевизионни гиганта у нас - БНТ, bTV и Нова, осигуриха на зрителите празнични програми в ожесточена борба за рейтинги. Телевизията-майка демонстрира превъзходство и беше безпрецедентният победител. Държавната медия отвя конкуренцията в лицето на Николаос Цитиридис, Иван и Андрей, Геро и Зуека и отчете рекорден рейтинг от 40%, благодарение на "Нова година с БНТ" с водещи Алекс Сърчаджиева и Руслан Мъйнов.

ВИЖ ОЩЕ: След фурора на БНТ:Кошлуков благодари на зрителите

БНТ си осигури победата, разчитайки както на родните музикални величия Васил Найденов, Веско Маринов, Богдана Карадочева, Силвия Кацарова, Орлин Горанов, така и на Дара, Михаела Маринова, българската надежда за "Евровизия" Виктория Георгиева, Дийп Зоун, 100 Кила, "Виво Монтана", Тони Стораро и фолклорен ансамбъл "Чинари". Максимална веселба осигуриха Георги Мамалев, Ники Станоев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, както и актьорите от Варненския куклен театър.

За победата на БНТ допринесе и излъченият концерт на рок легендите "Дийп Пърпъл". След "Нова година с БНТ" зрителите се насладиха на изпълнението на музикланите величия от 2011-а на "Арена ди Верона" в съпровод на Нов симфоничен оркестър Франкфурт.

На второ място се нареди Нова телевизия с рейтинг от 25%, благодарение на специален празничен концерт с участниците от втория сезон на "Маскираният певец". 

Трета е bTV с едва 15%. Николаос Цитиридис не можа да впечатли зрителите в последното издание на шоуто преди януарската му ваканция. Водещият си беше осигурил цял панел от звездни гости - Люси Дяковска, Максим Ешкенази, Катето Евро, Криско, Папи Ханс, но очевидно това не бе достатъчно, за да привлече вниманието на родната публика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай