След адската катастрофа! Оперират по спешност национала Тодор Неделев

Бус на националите ни се размаза в Грузия

След адската катастрофа! Оперират по спешност национала Тодор Неделев | StandartNews.com

Пострадалият при снощната адска катастрофа играч от националния ни отбор по футбол – Тодор Неделев, е бил опериран по спешност. Той е пътувал на последната седалка при инцидента, който сполетя българските футболисти в Грузия. При удара отзад счупени стъкла са се забили в главата му. По непотвърдена информация той е със счупен череп и трябва една седмица да остане под лекарско наблюдение, предаде Нова тв.

ВИЖ ОЩЕ: Ужас! Жестока катастрофа на националите - кой е в болница

Катастрофата стана напът от аерогарата към хотела на "лъвовете" в столицата Тбилиси. Националите били разделени в два по-малки автобуса според изискванията на УЕФА и се движели с полицейски ескорт. Практиката при такива пътувания винаги е в един автобус да се возят футболистите, а придружаващите ги лица – в друг.

В Грузия трябва да играем мач от Лигата на нациите. Но единият автобус на тима не се е размазал. Тодор Неделев пострада най-тежко. Целият е в кръв, той бе откаран в болница.

"Добрата новина е, че Тодор вече е стабилизиран. Цяла нощ бяхме пред болницата. Наложи се операция, като решението бе трябваше да се вземе много бързо, защото недай си боже, последиците може да са много сериозни, но слава богу бързо“, каза пресаташето на националният отбор Виктор Игнатов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай