Слави Трифонов с критика: "Държавата и службите са слаби"

Лидерът на ИТН публикува пост на страницата си във Фейсбук

Слави Трифонов с критика: "Държавата и службите са слаби" | StandartNews.com

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов публикува коментар на страницата си във Фейсбук: "Убийството на Алексей Петров беше предизвестено", коментира  рифонов. Той припомня двата опита за убийство срещу Петров - през 2002 година беше уцелен в гърдите и в крака, но оживя, а през 2015 година беше стреляно срещу него с гранатомет. 

Според Трифонов това, което се случи днес, не беше неочаквано, но то ясно показа, че „държавата и службите са слаби и скопени“ и не са в състоянието нито да прогнозират, нито да предотвратят подобен показен разстрел.

Трифонов задава и няколко въпроса към управляващите. Сред тях са: „Това началото на гангстерска война ли е? Има ли връзка между убийството на Къро, смъртта на единия от братя Галеви и убийството на Алексей Петров? Имал ли е общ бизнес бащата на Кирил Петков с Алексей Петров?  Бил ли е посредник Алексей Петров между ГЕРБ и „Продължаваме промяната“ в разговорите за съставяне на редовно правителство? Има ли нещо общо взривът срещу Иван Гешев с убийството на Алексей Петров?".

Как ще ни приемат в Шенген след тези показни убийства, взривове, безпомощно МВР и въобще безпомощни правоохранителни институции, и безполезни приказки за реформа в съдебната система?“, пита още той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай