Сряда,

Скандален пост в защита на бияча Андонов. От кого е?

От: Редактор -
Скандален пост в защита на бияча Андонов. От кого е?
A
A
A

Известният в социалната мрежа като Данчо Полицая направи призив във Фейсбук  за защита на Андон Андонов, който е на снимките с побоите над протестиращи.

Данчо Полицая вероятно е измислен герой, зад който стои истински човек, но това не е сигурно.

Ето и мнението му, което едва ли трябва да се приема като "чиста монета", а по-скоро като ирония:

"Когато на 9ти септември 1944г. свирепите комунисти превземат властта, първото им действие е да атакуват и премахнат цвета на нацията, а именно интелигенцията в България!

Масово са арестувани и обвинени най-кадърните, най-интелигентните , най-смелите и безстрашни българи, с цел да се смачка духа на народа и по-лесно да бъдат налагани пропаганди и манипулации!

80г. по-късно наследниците на същите тези комунисти се опитаха отново да разрушат демокрацията, да узурпират законната власт и да наложат диктатура, организирайки платени наркозависими да протестират миналото лято срещу демократично избраното правителство на Генерал Бойко Борисов!

Естествено коварният им план не успя, защото срещу себе си имаха служителите на МВР, най-смелите и достойни синове на България, които ясно заявихме, че няма да позволим България да попадне отново под диктатура и ще браним с цената на живота си демокрацията, справедливостта и народа български!

В последните няколко дена основна цел на атаките на задкулисието е един от най-достойните, смели и горди българи, Андон Андонов, ръководител на сектор към специализираните част на СДВР!

Андонката е мой близък приятел, невероятен мъжкар, горд, смел, честен и достоен полицай и един от най-големите лъвове в системата на МВР! Човек, който винаги е помагал на слабите и нямащите! Човек, чиято благотворителна дейност би впечатлила и най-предубедените граждани!Професионалист до мозъка на костите си, с изключително висок интелект и огромни познания в ужасно много сфери! Човек, който лично гарантирам е перфектният избор за ръководител в системата на МВР!

Изключително жалък опит да бъде компрометиран един български герой, чиято дейност по опазване на България и българите е сравнима само с тази на герои от ранга на Васил Левски и Христо Ботев!

Искам твърдо да заявя: Долу ръцете от Андонката и спрете с тези манипулации! Видеото, което се появи от камерата зад колоните на Министерски съвет очевидно е манипулирано, като дори и непрофесионалист лесно може да разпознае некадърната обработка, която ужасно много си личи!

Зад колоните бе мястото на, което се оказваше помощ на дрогираните младежи, тъй като наркотиците, които бяха приели венозно ги задушаваха и им пречеха да дишат, така че за никакви удари или агресия от страна на полицията не може да става въпрос!

Призовавам всички българи да не се подават на лъжите на мафията и задкулисието, превзели България и твърдо да заявят подкрепата си за Андон Аднонов!"

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички