Силвестър Сталоун вкарва нова звезда в "Непобедимите 3"

Келси Грамър от "Фрейзър" влиза в ролята на ценен информатор за героя на Сталоун

Силвестър Сталоун вкарва нова звезда в "Непобедимите 3" | StandartNews.com

София. Силвестър Сталоун е решил всички големи актьори в Холивуд да минат през екшън поредицата му "Непобедимите". Последната звезда, която се присъединява към каста на филма, e самият Келси Грамър, носител на няколко награди "Еми" за ролята си на д-р Фрейзър Крейн и познат ни от комедийния сериали "Бар Наздраве". Грамър се включва в третата част на екшъна в ролята на Бонапарт - пенсионирал се наемник, който притежава ценна информация за екипа на Барни Рос, в чиято кожа влиза Слай. Според сайта Deadline персонажът всъщност е написан за Никълъс Кейдж, който обаче се отказа от участие във филма. Съвсем скоро се очаква да пристигне и Мел Гибсън, който ще изиграе главната отрицателна роля в лентата, режисирана от Патрик Хюз.

Вчера край радомирското село Прибой хората се чудеха какво става, война ли започва. Чуждоземни войници, разположени върху брониран влак, оборудван с картечници и зенитна установка, се приближаваха към селото. По някое време по небето се изви и военен хеликоптер и ревът на моторите му привлече още зяпачи. Оказа се, че това е просто един снимачен ден на холивудската продукция "Непобедимите 3".

Екипът и целият керван съпровождащи ги помощници са базирани около жп спирката "Александър Димитров". Освен денонощна охрана, медицински екип с реаномобил и полицейското присъствие за актьорите е осигурен и павилион с българска скара и безалкохолни напитки, разказа очевидец. Хеликоптерът бил докаран от Монако. Машината каца и престоява на площадка в село Прибой под постоянна охрана, но това не пречи на местните любители на техниката от различни поколения да го разгледат.

Теренът за снимките край жп линията между гарите Прибой и Александър Димитров е нает от общината в Радомир. Хората на Слай са поискали и контрол на трафика по шосето между двете гари за по 3 минути по време на кадър. Заради снимките може да се наложи и промяна в графика на влаковете, затова са осигурени автобуси за превозване на пътниците. Снимките в радомирското поле ще продължат до 21 септември. В продукцията се снимат звездите на Холивуд Силвестър Сталоун, Харисън Форд, Джейсън Стейтъм, Уесли Снайпс, Долф Лундгрен и Тери Крюз и шампионката по бойни изкуства Ронда Руси са също част от актьорския състав на лентата, но никой от тях не е забелязан покрай бронирания влак в Радомирско. Униформените статисти и дубльори са българи.

Районът на Радомир е харесан от продуцентите заради близостта на летището край радомирското село Кондофрей, което започва обслужването и на товарни самолети с големи габарити, довериха пък запознати.
Роузи се забавлява с друг мъж. Роузи Хънтингтън-Уайтли за пореден път разпали слуховете за раздяла с Джейсън Стейтъм.
Същевременно около Роузи Хънтингтън-Уайтли, гаджето на Джейсън Стейтъм, което дойде за малко у нас, се завъртя поредната интрига. Сексапилната блондинка отново е била засечена да се забавлява в компанията на мистериозен мъж преди вечер, пише в. "Дейли мейл".

Двамата освен вечеря посетили и изтънчено парти в Лондон, като по-късно дори си тръгнали заедно в една кола. Очевидци разкриват, че всъщност Роузи много се забавлявала на всичко, което мистериозният мъж й говорел, и не спирала да се смее през цялото време. Ясно си личало, че се наслаждава много на компанията му. Въпреки че и Джейсън, и моделката отрекоха да са прекратили отношенията си, все повече доказателства се трупат в обратната посока.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай