Четвъртък,

Шок за лице на Би Ти Ви! Какво се случи

От: Редактор -
5241
Шок за лице на Би Ти Ви! Какво се случи
A
A
A

Дрогиран шофьор удари патрулка при опит за избяга от полицията във Варна. Инцидентът става на ул. ”Отец Паисий” в града. 

“Направи ни впечатление на съмнителното поведение на трите момчета, които се намираха в автомобила. Те се движеха прекалено бавно, а след като ни видяха единият си сложи качулката, а другият се обърна. В този момент ние потеглихме след тях.

Те спряха на червен светофар, а ние до тях. Щом ни видяха шофьорът включи задна скорост и блъсна автомобил зад него, а после и полицейската кола”, разказа младши автоконтрольор в КАТ-Варна Георги Петков. 

Петков подчерта, че малко след това колата се удря в бордюр близо до стадион “Спартак”. 

“След като колата удари автомобил, аз се затичах, за да видя дали хората са добре. Шофьорът се опита да ме блъсне, след като потегли рязко напред, добре че успях да се отдръпна”, добави младши автоконтрольор в КАТ-Варна Красен Евтимов. 

По думите му собственикът и водач на автомобила го е обявил за издирване след случилото се. 

“Впоследствие ние го разпознахме. Пробата ми за наркотици е била положителна. Той не е имал шофьорска книжка никога”, каза Евтимов.

“Лицето е намерено за по-малко от един час. Това е 43-годишен варненец, който е криминално проявен. В автомобила са намерени осем пликчета, съдържащи амфетамин и марихуана.

След като чу за случилото се, водещият на сутрешния блок на bTV "Тази сутрин" - Златимир Йочев, остана потресен и не пропусна да коментира случката:

"Шокиран съм от този случай, това показва какви хора се движат по улиците – опасни, без книжка, с боеприпаси в домовете си", каза той.

"Нека да видим дали ще му кажат на този човек, че не може да шофира повече", каза той, цитиран от Блиц..


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com