Шок! Телефон на наша журналистка цъфна в порно сайт

Самата тя разказа за случая

Шок! Телефон на наша журналистка цъфна в порно сайт | StandartNews.com

Случайност или е война? 

Журналистката Соня Колтуклиева излезе с интересен пост в социалните мрежи. Тя твърди, че политикът Радостин Василев води "мръсна война" срещу нея и дори бил пуснал телефонния й номер в сайтове за платена любов.

На Коледа станаха 16 месеца, откакто започнаха вулгарните порно кибер-атаки срещу мен. Отвратителен денонощен тормоз! След намесата на ГДБОП, обажданията и съобщенията с видеа/снимки с неприлично съдържание, се поразредиха. Но не спират!

Днес ми писа някой си Ради. Откровено му казах коя съм и че нямам абсолютно нищо общо с офертите за търсене на мъже. Обеща ми помощ, да следи кой пуска телефонния ми номер и снимките в чатовете на порно-групите в Телеграм. Онзи ден някой отново е качил обява с номера на телефона ми.

Мнозина мои приятели и познати, както и Фейсбук-потребители, смятат, че това има нещо общо с войната на Радостин Василев срещу мен. Не знам. Бяха го викали на разпит в ГДБОП, беше отрекъл. Разследващите бяха забелязали, че има връзка между моите публикации за него и качването на телефонния ми номер в порно-групите. Може и да е случайно.

Чудя се дали този нов удар срещу мен не е свързан с факта, че ще бъда призована в съда като свидетелка на Христинка Иванова, заради която Радостин Василев е на подсъдимата скамейка, със свален депутатски имунитет, обвиняем по чл.143 от НК за “принуда", предвиждащ до 6 години затвор?!

Ужасно е това, което съм принудена да изтърпявам. Но няма да ме събори. Не!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай