Сряда,

Сашо Диков опустоши БНТ! Мощна атака

От: Редактор -
5484
Сашо Диков опустоши БНТ! Мощна атака
A
A
A

"На първо място - трябва да спре тази катастрофа. Второ, смятам, че имам опита и знанията да го направя. И трето, все пак изкарах 15 години в БНТ, там започнах, имам сантименти и съм задължен на медията. Без нея сигурно щях да съм някакъв анонимен треньор по ски или преподавател в спортна катедра."

Така коментира пред Марица кандидатурата си за генерален директор на БНТ Сашо Диков.

"Програмата е някакъв „тюрлю гювеч“. То не може да я прочетеш, камо ли да гледаш. Има едно предаване „Музика безкрай“. Е, това е БНТ. Една безгрижна музика си върви в ефира. Ясно беше липсата на позиция, тоталното навеждане пред Бойко Борисов. Но случилото се на 10-11 юни също е потрес.

БНТ не каза нито дума за посещението на самолета с премиера Петков и Лена Бориславова до Солун! Та там бяха всички лидери на Западните Балкани плюс Шарл Мишел. Нито дума. Пак тогава се появи един клип с премиера.  Аз не казвам дали някой пипа друг по задника. Но отново - нито дума по БНТ.

БНТ трябва да има силна публицистика. Другото е да се профилират останалите канали и премахнат всички предавания с нулев рейтинг. Вие знаете ли, че има някакви предавания за култура и какво ли не с 0,00 процента рейтинг. Нека спортният канал си е спортен, да има един с леко съдържание. Не този “тюрлю гювеч“.

И петанка ще се гледа, ако знаеш как да го направиш", каза още Диков.

 


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички