Райско място в подножието на Рила със завладяваща оферта за почивка

За групово посещение на ученици нощувката е точно 15 лв. на човек

Райско място в подножието на Рила със завладяваща оферта за почивка | StandartNews.com

Излизате от Дупница по криволичещ, но добре поддържан път и след 3 километра попадате на райско място - малко хотелче, с интересна архитектура, продиктувана от планинския склон. Намирате се в подножието на Рила планина на 895 метра надморска височина.  Посрещат Ви усмихнати домакини с вкусна, прясно сготвена храна. Пилешката супа, мусака, айрян, кафе – обща сметка под 10 лв. Стаята е 50 лв на вечер, с включена закуска разбира се.

За групово посещение на ученици нощувката е точно 15 лв. на човек.

Наоколо се разхождат диви коне, а приказната гледка на заскрежените борове може да бъде вдъхновение на всеки художник или писател. Красотата сякаш още се засилва и от контраста в температурите  - вътре човек може да се разхожда по къс ръкав, докато отвън бяла снежна покривка се шири, докъдето ти стига погледът.

Мястото е Почивен дом Енерго, познато и предпочитано, както от хората в региона за семейни тържества, така и от много фирми, които са го избирали за тиймбилдинги. Не са малко и хората, които са решили да си подарят няколко дни за приятна семейна почивка.

Цените звучат като оферти от далечното минало, когато хотелът е бил достъпен само за служителите на ТЕЦ Бобов дол. Днес там всеки може да отиде и да се наслади на една много спокойна почивка сред природата. Стаите са напълно обновени преди няколко години, а ресторантът – преди броени месеци. Почивен дом Енерго разполага със заседателна зала за срещи, тенис маси за развлечение, а любознателните могат да си вземат четиво от библиотеката издание от преди най – малко половин век. Можете да се поглезите и в сауната, ако предварително предупредите да ви я затоплят.  

Топлите дни предлагат възможности за леки туристически маршрути, а снежната покривка през този сезон е празник за децата, любители на шейни.

Далеч от градския шум до Почивен дом Енерго можете да отскочите за около час още този уикенд, ако живеете в София или Перник и за половината време, ако пътувате от Кюстендил.

За резервации можете да се обадите на тел 088 550 3822, 0888 448 353 или фейсбук страницата със същото име, където могат да се разгледат и много снимки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай